Supply Chain & Logistiek

Onze producten gaan de hele wereld over

Bij Koppert doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze producten in de beste staat bij onze klanten aankomen. Onze biologische producten zijn zeer kwetsbaar, dit maakt het leveringsproces erg complex. Wereldwijd werken we samen met logistieke bedrijven die zorgvuldig zijn geselecteerd.
We doen er alles aan om de logistiek zo soepel mogelijk te laten verlopen en ervoor te zorgen dat de klimaatomstandigheden tijdens het transport stabiel blijven. En om tijd te besparen heeft het Koppert hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs een eigen douanezone met geautoriseerde medewerkers.

Hoe ziet werken bij logistiek er uit?

Neem een kijkje op de afdeling!

Hoge kwaliteit van onze verzendingen

De afdelingen Verpakken, Magazijn en Expeditie zijn verantwoordelijk voor het verpakken en verzenden van onze producten. En daar komt veel bij kijken!

Operators, Magazijnmedewerkers, Expeditie medewerkers en Chauffeurs zetten zich dagelijks in om het product op tijd bij onze klanten af te leveren. We verzenden vaak levende producten, en die gaan de hele wereld over. Om dit in goede banen te leiden, wordt nauw samengewerkt met diverse afdelingen. Denk hierbij aan Supply Chain Planning, Inkoop en Sales.

Supply Chain bestaat uit diverse afdelingen, te weten Customer Service, Procurement, Planning & Control en Supply Chain Information & Improvement. Deze afdelingen hebben samen één gezamenlijk doel: het juiste product op de juiste plek krijgen met behoud van kwaliteit!

Lees wat deze collega's dagelijks doen!

Joyce
Supply Chain Planner
Tim
Project Manager Supply Chain
Jaimy
Teamleider Expeditie
Sule
Expeditie

Werken aan vernieuwingen zodat onze klanten hun werk makkelijker kunnen doen!

Ik probeer zoveel mogelijk een kennisbron voor deze afdeling te zijn als het gaat om materialen, materiaaleigenschappen en het materiaalgedrag van verpakkingen. Daarnaast ontwikkel ik samen met de afdelingen Productie, Productmanagement en andere afdelingen nieuwe verpakkingen en labels.
Marc
Verpakkingsdeskundige | Supply Chain
Lees verder

Een leveranciersnetwerk, sourcing- en grondstofkennis is belangrijk!

Rachel | Strategisch Inkoper | Procurement

De afdeling Inkoop, of Procurement, is onderverdeeld in activiteiten gericht op inkoop van directe grondstoffen, van indirecte goederen en van techniek. Koppert is een internationaal bedrijf dat aanwezig is in meer dan 30 landen, dus wij krijgen op deze afdeling ook verzoeken vanuit het buitenland. Als Inkoper bij Koppert werk je met veel verschillende stakeholders samen en word je meegenomen in projecten. Een leveranciersnetwerk, sourcing en grondstofkennis zijn hierbij zeer belangrijk, omdat de antwoorden in een nichemarkt als deze simpelweg niet zomaar te googlen zijn...   

Lees verder!

Vacatures binnen Supply Chain & Logistiek

Staat jouw baan er nog niet tussen? Maak dan een Job-alert aan!