Supply Chain & Logistiek

Onze producten gaan de hele wereld over

Bij Koppert doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze producten in de beste staat bij onze klanten aankomen. Onze biologische producten zijn zeer kwetsbaar, dit maakt het leveringsproces erg complex. Wereldwijd werken we samen met logistieke bedrijven die zorgvuldig zijn geselecteerd.
We doen er alles aan om de logistiek zo soepel mogelijk te laten verlopen en ervoor te zorgen dat de klimaatomstandigheden tijdens het transport stabiel blijven. En om tijd te besparen heeft het Koppert hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs een eigen douanezone met geautoriseerde medewerkers.

Hoe ziet werken bij logistiek er uit?

Neem een kijkje op de afdeling!

Hoge kwaliteit van onze verzendingen

De afdelingen Verpakken, Magazijn en Expeditie zijn verantwoordelijk voor het verpakken en verzenden van onze producten. En daar komt veel bij kijken!

Operators, Magazijnmedewerkers, Expeditie medewerkers en Chauffeurs zetten zich dagelijks in om het product op tijd bij onze klanten af te leveren. We verzenden vaak levende producten, en die gaan de hele wereld over. Om dit in goede banen te leiden, wordt nauw samengewerkt met diverse afdelingen. Denk hierbij aan Supply Chain Planning, Inkoop en Sales.

Supply Chain bestaat uit diverse afdelingen, te weten Customer Service, Procurement, Planning & Control en Supply Chain Information & Improvement. Deze afdelingen hebben samen één gezamenlijk doel: het juiste product op de juiste plek krijgen met behoud van kwaliteit!

Lees wat deze collega's dagelijks doen!

Joyce
Supply Chain Planner
Tim
Project Manager Supply Chain
Jaimy
Teamleider Expeditie
Sule
Expeditie

Werken aan vernieuwingen zodat onze klanten hun werk makkelijker kunnen doen!

Ik probeer zoveel mogelijk een kennisbron voor deze afdeling te zijn als het gaat om materialen, materiaaleigenschappen en het materiaalgedrag van verpakkingen. Daarnaast ontwikkel ik samen met de afdelingen Productie, Productmanagement en andere afdelingen nieuwe verpakkingen en labels.
Marc
Verpakkingsdeskundige | Supply Chain
Lees verder

Partnerships, leverzekerheid en risicospreiding zijn een ‘must-have’ voor Koppert

Tessa | Category Buyer Raw Materials & Co-Pack | Afdeling Procurement

De afdeling Procurement is opgedeeld in verschillende categorieën. Direct goods zoals grondstoffen en verpakkingen en indirect goods zoals werkkleding, PBM’s, dienstverlening, maar ook technische zaken zoals machineonderdelen en nutsvoorzieningen. Koppert is actief in meer dan 30 landen wereldwijd en we krijgen op de afdeling veel verzoeken van onze buitenlandse collega’s om ze te helpen met (global en local) sourcing. Tegelijkertijd zoek je naar inkoopvoordelen en deel je kennis over de markt. Als Inkoper bij Koppert werk je met veel verschillende stakeholders samen en moet je je mannetje sterk staan. Een leveranciersnetwerk, sourcing- en grondstofkennis zijn hierbij van belang omdat de dieet specifieke grondstoffen niet voor het oprapen liggen.

Lees meer

Vacatures binnen Supply Chain & Logistiek

Staat jouw baan er nog niet tussen? Maak dan een Job-alert aan!