Leren & Ontwikkelen

Koppert is constant in ontwikkeling. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe oplossingen voor heersende problemen. Die ontwikkeling vind je niet alleen terug in onze core business, maar ook in onze mensen. Leren en ontwikkelen staan centraal in onze organisatie.

Onboarding
Leren en ontwikkelen start al op jouw eerste dag. Als nieuwe collega willen we je snel thuis laten voelen. Daarom volg je een speciaal onboardings-traject. Je krijgt een kijkje in de keuken van verschillende afdelingen en we nemen je mee het veld in.

Koppert Academy
De Koppert Academy biedt een ruim aanbod aan (online) trainingen aan. Daarnaast worden er ook talentenprogramma's georganiseerd. Samen kijken we naar jouw competenties, leerpunten en ambitie om er uiteindelijk voor te zorgen dat jij jouw plek binnen Koppert vindt.

Ontwikkel je talenten

We bieden je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen

Kennis delen

dit doen we graag met zoveel mogelijk mensen

Experience Centre
Zo hebben we ons eigen Experience Centre. Scholen, telers en groepen geïnteresseerden van over de hele wereld nemen we op deze manier mee in onze wereld. Zelfs onze koning heeft het Experiene Centre tijdens ons 50-jarig jubileum bezocht! Een van onze ervaren collega's deelt zijn kennis over het ontstaan van Koppert, het R&D- en productieproces, de waardevolle minuscule organismen waar Koppert mee werkt en nog veel meer.

Koppert Foundation
​De Koppert Foundation draagt bij aan een duurzame voedselvoorziening voor diegenen die dat het meest nodig hebben.

Dit doet zij door onderwijs- en trainingsprogramma's aan te bieden die vaardigheden en kennis van duurzame en rendabele landbouwmethoden vergroten. Denk bijvoorbeeld aan boeren die hier geen of beperkte toegang toe hebben. Zo ondersteunt de Foundation bijvoorbeeld cacaoboeren in Ecuador door hen te leren hoe je producten duurzamer teelt om een hoger productieniveau te bereiken. En om de producten hygiënisch te verwerken tot een grondstof van meer waarde dan onbewerkte cacaobonen. Dit helpt hen om een veel hogere prijs te krijgen voor het eindproduct. Onze kennis delen we ook graag aan kinderen in ons eigen land door middel van het Educatieprogramma 'Hulptroepen uit de Natuur', waarbij op een laagdrempelige manier wordt uitgelegd hoe groot het belang van de natuur is voor gezond en veilig voedsel.