Home Webshop Vacatures Neveneffecten Over Koppert Contact

Business Support

Onmisbare schakels in het totale bedrijfsproces

Ondersteunend aan de operationele afdelingen werken support afdelingen zoals Finance, Legal, Regulatory Affairs, HR, Facilitaire Services, de Koppert bibliotheek en de diverse Management Assistentes. Deze afdelingen maken dat bedrijfsprocessen goed verlopen en dat er informatie wordt verschaft die nodig is bij het realiseren van al onze producten en diensten!

Quality is everybody's responsibility!

Saskia | TQM Manager | Total Quality Management

TQM is de overkoepelende naam voor 4 subdivisies. Quality Control wordt uitgevoerd binnen onze Microbiologie en Macrobials divisies. Quality Assurance draait om trendanalyses en de bewaking van de kwaliteiten van onze producten. Quality Complaints is met name gericht op onze dochterondernemingen en eindklanten. Waardoor ontstaan er klachten en hoe kunnen we dit verbeteren? Global Quality is gericht op het trainen van onze dochterondernemingen om ervoor te zorgen dat de Koppert producten die vanuit Nederland worden verzonden uiteindelijk met dezelfde kwaliteit bij de eindklant aankomen.

Binnen TQM werkt iedereen aan de beste klantbeleving. Door goed naar de processen intern te kijken, zelf kritisch te blijven en aldoor de samenwerking op te zoeken met de andere afdelingen, komen we steeds weer tot betere resultaten. Het team van Total Quality Management is erg divers maar wat we gemeen hebben is nieuwsgierigheid, doortastendheid en de wil om te verbeteren!

This team plays a strategical role for promising ideas that we might bring to the market!

Ana | RA Specialist | Regulatory Affairs

The Regulatory Affairs Department covers regulatory, legal and public affairs. We have the full picture.

My main contact points are my manager and my colleagues from Support, but the whole team interacts together since the exchange of knowledge and experience is very important. We also have regulatory colleagues at other Koppert locations, which I also have a lot of contact with.

Outside my own department I mainly collaborate with R&D and with Marketing. We play a strategical role for promising ideas that we might launch on the market.

Lees verder!

Lees de ervaringen van collega's van Finance

Elke 2 jaar hebben we een internationale meeting met alle Finance collega’s uit het buitenland!

Jan
Financial Controller
Assia
Coördinator Crediteuren

De functie van Executive Assistant is erg veelzijdig!

Ingrid | Directiesecretaresse | Corporate Marketing

Bij Koppert werken op verschillende afdelingen Executive Assistants of Directiesecretaresses. Ingrid werkt nu al een aantal jaren bij Koppert  en ondersteunt de Director Corporate Marketing bij de planning van zijn werk. Dit doet zij door o.a. door een sparringpartner te zijn voor hetgeen dat hem bezighoudt, door zijn afspraken te regelen, de correspondentie te verzorgen en door mee te schrijven aan visiedocumenten. Daarnaast houdt zich bezig met de voorbereiding van vergaderingen, notuleren en het bijhouden van alle actiepunten. Ook het valideren van facturen en het bijhouden van de forecast zit in haar pakket. Belangrijk bij al deze werkzaamheden is haar mij het contact met collega’s van andere afdelingen.

Lees verder!

Het bedrijfsrestaurant, event management en een eigen Experience Center!

Floor | Hospitality Coördinator | Facility Services

Facility Services bij Koppert houdt zich o.a. bezig met het ontvangst van bezoekers, de receptie, het verzorgen van events en het beheer van de gebouwen. Koppert heeft een eigen bedrijfsrestaurant en daarnaast vinden er regelmatig meetings, congressen, jubilea of andere events plaats. Floor organiseert als Hospitality Coördinator veel interne evenementen en zij maakt programma’s voor groepen die ons Experience Centre komen bezoeken...

Lees verder!

Leren en ontwikkelen bij Koppert geven we veel aandacht!

Mandy | HR Business Partner | HR

HR is een diverse afdeling met veel lopende en aankomende projecten. Als HR-afdeling zijn we onder andere bezig met performance management, talent management, employability en compensation & benefits. Binnen onze afdeling werken de HR Business Partners, de Recruitment Business Partner, de Payroll-specialisten en de HR-administratie collega’s heel nauw samen om al onze processen goed te laten verlopen. En samen met de Koppert Academy en de L&D Specialisten zetten we HR-programma’s op omtrent de ontwikkeling van kennis, kunde, competenties en vaardigheden. Ook zijn we onlangs van start gegaan met het talentontwikkelingsprogramma Bloei...

Lees verder!

Vacatures bij Business Support

Staat jouw baan er nog niet tussen? Maak dan een Job-alert aan!

Powered by Emply