Samen voor kwaliteit, wereldwijd!

Sule | Expeditie medewerker | Export

Bij Koppert werken als orderpicker biedt niet alleen een dynamische werkomgeving, maar ook volop kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Samen met mijn collega's zet ik me dagelijks in om met precisie en toewijding hoogwaardige biologische producten over de hele wereld te leveren. Kom en ontdek de familiecultuur en dynamiek van ons team bij Koppert!  

Mijn naam is Sule en ik werk sinds 2018 op de afdeling Expeditie als orderpicker. Wat werken bij Koppert zo bijzonder maakt, is dat je niet alleen start in een leuke functie, maar dat je vanaf dag één de mogelijkheid hebt om door te groeien naar andere functies. Niet door talloze cursussen te volgen, maar door het opdoen van vaardigheden in je werk en deze direct in praktijk te brengen. Zo mocht ik me in mijn eerste drie weken al met het inplannen en inpakken van onze producten bezighouden.  

De afdeling Expeditie is het laatste station voordat onze producten ingezet worden in de kas of op het land. Het is dus van het allergrootste belang dat wij onze producten goed verpakken en dat deze in de beste staat aankomen bij onze klanten.  

Iedere handeling wordt met veel aandacht voorbereid

Efficiënte Orderverwerking en Sortering 
In 2020 heb ik de overstap gemaakt naar ons verzendteam. Daar worden de zendingen gewogen, gemeten, geregistreerd en gesorteerd. Deze taken vallen allemaal binnen het takenpakket van een orderpicker. Ik neem je graag mee in de stappen die er nog volgen voordat onze estellingen de deur verlaten.   

Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat de orders efficiënt worden ingepakt en verzonden. Door producten zo slim mogelijk te groeperen, streven we ernaar om de transportkosten voor de klant zo laag mogelijk te houden. Na het inpakken beginnen we met de sortering en zorgen we ervoor dat de bestellingen correct worden bezorgd, waarbij we rekening houden met internationale bestemmingen.   

Binnen ons team heerst een sterke teamspirit, waarbij respect voor elkaars werk en een gezamenlijk doel centraal staan. We zetten ons in om met precisie alle orders samen te stellen, zodat onze pallets met producten veilig de wereld over kunnen gaan en we onze klanten kunnen voorzien van hoogwaardige biologische producten. 

Het leuke aan mijn werk is de variatie die het met zich meebrengt. Elke klant heeft verschillende producten nodig, wat resulteert in verschillende orders. Hierdoor blijven de handelingen uitdagend en is geen dag hetzelfde. 

Ontwikkel jezelf bij Koppert
Koppert is een toonaangevend bedrijf met internationale vestigingen. Bij Koppert krijg je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Wens jij als individu bij te dragen aan het verbeteren van de mens en aarde, kom dan bij Koppert werken!

Terug naar vorige pagina