In 2019 kreeg ik de kans om Teamleider te worden binnen Expeditie!

Jaimy | Teamleider Expeditie | Logistiek

Mijn naam is Jaimy en ik ben Teamleider Logistiek bij de dochteronderneming Koppert Nederland. In 2014 ben ik hier als uitzendkracht op de afdeling Productie begonnen, totdat ik mijn eerste project kreeg bij de afdeling Expeditie.

Doorgegroeid tot Teamleider
Bij Productie zorgde ik ervoor dat de voorraad klopte ten opzichte van het systeem (celbeheerder). Van daaruit rolde ik door naar de afdeling Expeditie. Ik leerde het proces van inpakken en van verzendingen klaarzetten. Door nieuwe rollen zoals Planner, en door eigen projecten, bijvoorbeeld het maken van instructieboeken, ben ik uiteindelijk doorgegroeid naar de functie van Coördinator. In 2019 kreeg ik de kans om Teamleider te worden op mijn huidige afdeling.

Samen met mijn team houd ik mij bezig met zowel interne logistiek (inpakken, orderpicken en verzendklaar zetten) als met externe logistiek. Denk bij dit laatste bijvoorbeeld aan chauffeurs die zowel onze klanten in Nederland beleveren als intern transport van Koppert naar Koppert-vestiging. Daarnaast houd ik me ook bezig met data verzamelen en verwerken en met het aansturen van mijn team.

Ik krijg elke dag weer veel energie van mijn team
Mijn dagen zijn elke dag anders waardoor er veel wordt gevraagd van mij en mijn team. En dat maakt mijn werk heel leuk en uitdagend. Ik krijg elke dag weer heel veel energie van mijn team, zeker als het weer lukt onze klanten op tijd de juiste goederen te leveren.

Daarnaast werken wij met heel Koppert samen, aangezien het onderdeel transport ook onder ons valt en we leveren vanuit het moederbedrijf. Ik houd me dus elke dag bezig met wat vandaag klaargezet moet worden en wat ons morgen weer te wachten staat.

Binnenkort extra ruimte
Koppert Nederland is een jonge dochteronderneming die nog vele stappen in een, nu inmiddels te kleine, ruimte moet verrichten. Dit komt doordat we hard groeien. In de nabije toekomst is er voor ons meer ruimte, we zijn aan het uitbreiden en binnenkort wordt er een nieuwe ruimte opgeleverd.

Koppert is een bedrijf waar je echt het familiegevoel ervaart. Je werkt hier met een leuk team en je krijgt kansen om door te groeien!

Terug naar vorige pagina