Heb je een goed idee, dan wordt daar ook echt naar geluisterd!

Tim | Project Manager | Supply Chain

Mijn naam is Tim en ik ben Project Manager. Ik heb een WO-studie Business Administration gedaan en ben sinds februari 2013 werkzaam bij Koppert. Ik ben hier gestart als Inkoper, daarna heb ik ook in de functie als Supply Chain Planner gewerkt.

Global supply chain projecten
In mijn huidige rol als Project Manager houd ik mij bezig met global supply chain projecten; dit kunnen projecten zijn van order entry tot uitlevering aan de klant. Ik vertaal complexe businessvraagstukken naar IT-oplossingen en werk nauw samen met onze IT afdeling. Zo ben ik op dit moment bijvoorbeeld bezig binnen Koppert met de wereldwijde uitrol van Dynamics 365.  

Mijn werk beschouw ik als heel dynamisch, geen dag is hetzelfde. Wat ik verder leuk vind, is het globale aspect, waarbij we nauw samenwerken met al onze collega’s wereldwijd, in verschillende teams met verschillende kwaliteiten. Ik krijg energie van het succesvol afronden van dynamische projecten en het continu samenwerken met verschillende collega’s uit verschillende lagen uit de organisatie.

Luisterend oor van de business
In mijn werk probeer ik het luisterend oor van de business te zijn. Ik werk mee aan de voortdurende optimalisatie van onze internationale supply chain en ik vertaal complexe vraagstukken naar IT-oplossingen. We proberen processen zo optimaal mogelijk in te richten en een internationaal netwerk van hubs neer te zetten. Onderwerpen die daarbij spelen zijn: Planning, Warehousing, Logistiek, Customer Service, Inbound, Outbound, Reports, Digital Transformation. Wij bekijken projecten afdelings- en bedrijfsoverschrijdend, waarbij we altijd de klant centraal stellen.

Samenwerken met alle lagen van de organisatie
Het leuke is dat je als Project Manager met vele lagen in de organisatie samenwerkt. De ene keer zit je bij de Directie in een meeting om de voortgang van een project te bespreken, de andere dag werk je samen met mensen op de werkvloer om een project fysiek te implementeren. Dat levert voor mij een fijne dynamiek op.

Fijne open cultuur 
Bovendien heeft Koppert een fijne open cultuur, waarin je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en verder door te groeien. Daarnaast krijg je veel vrijheid en als je een goed idee hebt dan wordt daar ook echt naar geluisterd!

Terug naar vorige pagina