Ook mijn derdejaarsstage ga ik bij Koppert lopen!

Rinske | Stagiaire | HR

Mijn naam is Rinske en ik studeer Human Resources Management aan de Hogeschool Rotterdam.


Hoe ziet jouw stage bij Koppert eruit?  

Ik heb mijn tweedejaars stage bij Koppert afgerond. Dit was een meeloopstage van twee dagen per week voor vijf maanden. In mijn stage heb ik alle facetten van de HR-afdeling leren kennen. Van salarisadministratie tot overleggen met managers en het aanhaken bij de activiteiten van de HR Business Partners. Ik mocht niet alleen meekijken, maar ook echt meedoen en er was veel ruimte voor het mijn eigen invulling geven aan de stage. De stage begon met: "Wat wil jij leren?". En dit heeft de hele periode centraal gestaan. 

Hoe draagt deze stage bij aan je toekomstige carrière?

​Koppert heeft mij de kans gegeven om te ontdekken of dit het carrièrepad is waar ik voor wil gaan. Daarnaast heb ik enorm veel geleerd over HRM in een grote organisatie met veel verschillende onderdelen en afdelingen.

Deze zomer blijf ik bij Koppert op de afdeling HR werken en na de zomer zal ik ook mijn derdejaars HR-stage hier starten. Er is nog zoveel te ontdekken en ik kijk er enorm naar uit om dat te gaan doen! Door straks in totaal een jaar bij Koppert te hebben gewerkt, heb ik denk ik alvast een mooie basis opgebouwd om verder te gaan met afstuderen en voor de start van mijn HR-loopbaan. En wie weet kom ik later nog wel een keer terug...


Zou je Koppert aanbevelen aan anderen als stage-bedrijf? 

Koppert is een organisatie die niet stilstaat en enorm veel te bieden heeft aan stagiairs. Het is een groeiende organisatie waar veel innovatie plaatsvindt. Niet alleen op HR-gebied, maar overal. Je krijgt de ruimte om mee te denken en je input wordt erg gewaardeerd, dat vond ik heel fijn. De medewerkers lieten mij meteen thuis voelen en ik ben dan ook erg blij dat ik nog een tijdje kan blijven! Kortom, wanneer je op zoek bent naar een stage waarin je echt jezelf kan ontwikkelen en uitgedaagd wordt, dan is Koppert een goede match!

Terug naar vorige pagina