Ik word opgeleid tot Lab Assistente op het Entomologie Laboratorium!

Reshena | Stagiair | R&D Macrobiologie


Mijn naam is Reshena en ik volg de studie Biomedisch Analist MLO met als specialisatie Microbiologie, niveau 4.
 

Hoe ziet jouw stage bij Koppert eruit?

Tijdens deze stage word ik opgeleid tot Lab Assistente op het Entomologie Laboratorium. Ik heb al veel kennis opgedaan van verschillende technieken en basisvaardigheden. In mijn afstudeeropdracht verricht ik onderzoek naar het bijvoeren van roofmijten in het gewas.


Hoe ben je aan deze stage gekomen?

Via de Stagebegeleider van mijn opleiding ben ik in contact gekomen met Koppert. Vervolgens heb ik gesolliciteerd en na een sollicitatiegesprek en een rondleiding door de organisatie ben ik aangenomen.

Hoe draagt deze stage bij aan je toekomstige carriere? 

Tijdens mijn studie heb ik voornamelijk gewerkt met micro-organismen en tijdens mijn stage juist met macro-organismen. Ik heb door mijn stage mijn kennis kunnen verbreden en dingen geleerd die ik op school nog niet geleerd had. Ik verwacht dat ik hier in de toekomst veel profijt van zal hebben op de werkvloer. Later wil ik graag in een Microbiologisch Laboratorium werken.
 

Waarom zou jij Koppert aanbevelen aan anderen als stage-bedrijf?

Koppert is een bedrijf waar je goed begeleid wordt. De collega’s zijn aardig en iedereen helpt je graag als dat nodig is. Daarnaast hangt er ook een goede sfeer waardoor ik elke dag met een goed gevoel naar mijn stage ga.

Terug naar vorige pagina