Je draagt bij aan nieuwe oplossingen voor de teler!

Pieter | Product Manager Agri | Business Development

Mijn naam is Pieter en ik werk sinds januari 2019 bij Koppert als Senior Product Manager Microbials. In mijn functie als Product Manager houd ik mij bezig met nieuwe productintroducties, met de afstemming van mijn bestaande portfolio intern, met onze dochterondernemingen, met klanten en met het projectmanagement van nieuwe productontwikkelingen.

Het introduceren van een nieuw product geeft veel energie
Je draagt bij aan nieuwe oplossingen voor de teler. Dit doe je in teamverband. Wanneer proeven succesvol zijn en je weer een stap dichterbij de introductie van een nieuw product bent gekomen, geeft dit mij veel energie. Uiteraard is het commerciële succes van een nieuwe oplossing ook iets wat me enthousiast maakt. Binnen Business Development ben je in staat verschillende partijen met elkaar te verbinden. Deze spin-in-het-web functie is wat de rollen in dit team zo uniek maakt.

Waar onze afdeling zich mee bezig houdt?
Portfoliobeheer, Businesscases, Projectmanagement en het monitoren van nieuwe marktontwikkelingen. We werken internationaal en in nauw contact met de verschillende dochters van Koppert. Verder werk ik nauw samen met de Senior Business Development Manager, andere Product Managers Agri en onze Horti-collega’s.

De verbindende rol en het vele internationale contact met klanten en dochters maakt het tot een bijzondere afdeling. De introductie van het nieuwe microproduct Noli, de ontwikkeling van een bacillus-oplossing en de ontwikkeling van een Trichoderma zaadtoepassing zijn projecten die bijzonder zijn in mijn werk.

De vrijheid om je eigen weg te bewandelen
Koppert is een bedrijf dat vertrouwen heeft in zijn werknemers. Het familiekarakter zie je hier duidelijk terug. Door dit vertrouwen krijg je de steun die je nodig hebt en de vrijheid om je eigen weg te bewandelen. Met name die vrijheid is iets wat mij erg aantrekt. Het werken met producten die bijdragen aan een duurzame samenleving is iets wat een andere reden is dat ik voor Koppert heb gekozen. De grootte van het bedrijf maakt het mogelijk om (ook internationaal) door te kunnen groeien.

Terug naar vorige pagina