Samen bouwen aan wereldwijde herkenning

Marloes | Global Communication Team Lead | Corporate Communicatie

Ons Global Communication Team staat aan het roer van corporate communicatie, zowel intern als extern, content creatie en social media. Wij sturen de strategische koers van de corporate communicatie-inspanningen binnen onze 30 dochterondernemingen. Door communicatiestrategieën te ontwikkelen en implementeren, versterken we onze wereldwijde reputatie en waarborgen we de consistentie van ons merk op mondiaal niveau.

Veertien collega's met ieder unieke expertise
Het Global Communication Team is onderdeel van het Global Marketing Communication team, een dynamische groep van 14 collega's. Iedere collega beschikt over unieke expertise op het gebied van digitale marketing, corporate communicatie, employer branding, corporate identity en interne communicatie.

In mijn rol als Team Lead Global Communication geef ik richting aan strategische initiatieven door communicatiestrategieën te ontwikkelen die onze perceptie en reputatie op mondiaal niveau versterken. Mijn focus ligt vooral op corporate communicatie, reputatiemanagement, media en crisiscommunicatie, waarbij ik mijn kennis en ervaring in communicatie, marketing en journalistiek volledig benut.

Het Global Marketing Communication team richt zich op drie kerngebieden: marketingcommunicatie, corporate communicatie en interne communicatie. De marketeers in ons Global Marketing team concentreren zich op productmarketing, waaronder positionering van producten, merkbeheer en het ontwikkelen van een wereldwijde merkstrategie. Daarnaast houdt Global Marketing toezicht op alle digitale marketingactiviteiten, waaronder webontwikkeling en CE-adoptie.


Samen werken aan een duurzamere voedselketen
Koppert is een echt familiebedrijf. Dit merk je in de sfeer en de manier waarop je met elkaar samenwerkt. Hier krijg je de kans om een goede balans tussen werk en privé te vinden, terwijl je ondersteund wordt om je ambities waar te maken. Ons bedrijf biedt persoonlijke ontwikkelingsplannen, trainingen en opleidingen om jouw groei te stimuleren. Samen werken aan een duurzamere voedselketen geeft niet alleen voldoening, maar creëert ook een sfeer van eensgezindheid binnen het bedrijf.

Ben jij klaar om je passie voor communicatie in te zetten bij een bedrijf dat zich inzet voor een betere wereld? Sluit je aan bij ons team en laten we samen werken aan een duurzame toekomst!

Terug naar vorige pagina