We dragen de missie, visie en cultuur uit!

Marloes | Marketing & Communication Team Lead | Corporate Communicatie

Mijn naam is Marloes en ik werk als Marketing & Communication Team Lead in het Corporate Communicatie team. Voordat ik bij Koppert ben komen werken, was ik werkzaam bij ANP als journalist en later als contentspecialist. In mijn huidige functie kan ik mijn kennis van en ervaring in marketing, communicatie en media goed combineren en tot uiting brengen.

Beoordelen van de media-aanvragen
Het Communicatieteam bestaat uit veertien personen. Binnen dit team houd ik mij voornamelijk bezig met Corporate communicatie, Reputatiemanagement, Media en Crisiscommunicatie. Momenteel ben ik bezig met het uitrollen van de kernwaarden van Koppert binnen de organisatie. Dat doen we door op alle afdelingen presentaties en workshops te geven. Daarnaast beoordeel ik als persvoorlichter de media-aanvragen. De manier waarop Koppert naar buiten treedt, heeft invloed op de reputatie van het bedrijf. Zo werk ik nauw samen met de directie om onze mediastrategie te bepalen.

Internationale campagnes
Het Corporate Communicatie team houdt zich verder voornamelijk bezig met drie kerngebieden: Marketingcommunicatie, Corporate communicatie en Interne communicatie. We ondersteunen de gehele organisatie, ook internationaal, want Koppert heeft wereldwijd 30 dochtervestigingen. Als Communicatieteam is het onze verantwoordelijkheid om de missie, visie en cultuur van het bedrijf vorm te geven en uit te dragen. We ondersteunen onze interne organisatie, zo werken we samen met de Productmanagers bij het lanceren van nieuwe producten. Daarvoor ontwikkelen we marketingcommunicatiecampagnes die internationaal ingezet kunnen worden.

Samen werken aan een duurzamere voedselketen
Koppert is een echt familiebedrijf. Dit merk je in de sfeer en de manier waarop je met elkaar samenwerkt. Er is veel aandacht voor de mens, waarbij je de mogelijkheid krijgt om een goede balans tussen werk en privé te organiseren. Er wordt goed gekeken naar je ambities en hoe je dit op de juiste manier in het bedrijf tot uiting kan laten komen. Daarin wordt je ondersteund door een persoonlijk ontwikkelingsplan met bijbehorende trainingen of opleidingen. De combinatie van het familiebedrijf en het samen werken aan een duurzamere voedselketen zorgt voor voldoening en voor een sfeer van eensgezindheid binnen het bedrijf!

Terug naar vorige pagina