We krijgen de kans om de nieuwste technieken in huis te halen!

Maarten | Projectleider N&I | Techniek

Mijn naam is Maarten, en ik ben Projectleider binnen Nieuwbouw & Innovatie. Mijn specialisatie is projecten met betrekking tot machines; zoals bijvoorbeeld verpakkingsmachines, procesinstallaties, klimaatruimtes en productiemachines.

Wat vind je zelf het mooiste project waar je aan hebt gewerkt?
Dat zijn eigenlijk wel meerdere projecten maar een goed voorbeeld is het ontwikkelen van een machine die sticks maakt waar mijten inzitten. En dat is iets wat we nu wereldwijd distribueren!

Wat vertel je over je werk tegen vrienden of familie?
Meestal vertel ik over wat we produceren en natuurlijk ook over de machines die we aan het ontwikkelen zijn. Dat we de kans krijgen de nieuwste technieken binnen te halen en dat je tijdens het ontwikkelen daarvan ook zelf kunt zien wat daarmee gebeurt.

Wat vind je leuk aan je baan hier?
Het leukste vind ik eigenlijk het contact met mensen. Zeker als Projectleider kom ik overal en spreek ik met verschillende collega's binnen de organisatie. Dan moet je denken aan de afdeling Verpakken, Productie, Inkoop en IT. Het leukste is om samen mooie oplossingen weg te mogen zetten.

Waar ben je trots op?
Waar ik het meest trots op ben, is dat ik vanuit mijn baan een bijdrage kan leveren aan de veranderingen binnen het bedrijf en aan de duurzaamheid van telen!

Terug naar vorige pagina