Onze afdeling wordt echt als een aanspreekpunt gezien!

Joyce | Supply Chain Planner | Supply Chain

Mijn naam is Joyce en ik werk sinds 2019 als Supply Chain Planner. Ik ben afgestudeerd in het vakgebied Supply Chain Management en dit is mijn tweede baan.

Zaken voor elkaar te krijgen
In mijn functie heb ik veel verantwoordelijkheid en veel verschillende taken. Ik ben verantwoordelijk voor het inkoopproces van mijn productgroepen. Als Supply Chain Planner zorg ik er in feite voor dat de juiste hoeveelheid producten op het juiste moment beschikbaar is voor de klant, rekening houdend met de productie- en levertijden. Werkzaam zijn binnen deze afdeling is erg dynamisch en eigenlijk is geen dag hetzelfde. Dit maakt het werk voor mij leuk en uitdagend tegelijk. Ik krijg er energie van zaken voor elkaar te krijgen en met de verschillende stakeholders binnen de supply chain te schakelen. Je bent best aansturend binnen het gehele proces en op die manier maak je zichtbaar een verschil.

Wereldwijde samenwerking

Binnen de afdeling Supply Chain Planning vallen een drietal functies; de Productieplanner, de Supply Chain Planner en de Demand Planner. Elke functie heeft zijn eigen verantwoordelijkheid en bijbehorende taken en wij overleggen onderling veel. Kort gezegd zorgen wij er als afdeling voor dat de producten voor de klant op het gevraagde moment beschikbaar zijn. Wij werken veel samen met andere interne afdelingen zoals Customer Service en Verpakken. Daarnaast werken wij ook samen met de productielocaties en dochterondernemingen van Koppert wereldwijd. Onze afdeling wordt echt als een aanspreekpunt gezien binnen de gehele supply chain en dat maakt onze afdeling op die manier ook bijzonder.

Talentontwikkelingsprogramma
Ik beveel Koppert aan als werkgever omdat bij Koppert zowel de mensen als de natuur centraal staan. Het is een echt familiebedrijf met een fijne cultuur en goede arbeidsvoorwaarden. Binnen Koppert wordt ook veel mogelijkheid geboden tot persoonlijke ontwikkeling door middel van het volgen van een opleiding, of door het volgen van een intern loopbaantraject. Binnenkort ga ik deelnemen aan het talentontwikkelingsprogramma BLOEI. Dit programma is speciaal ontwikkeld om het potentieel van de medewerkers te benutten en medewerkers de mogelijkheid te geven te ontdekken welke vervolgstap binnen Koppert bij hem of haar past. Tevens vind ik het belangrijk dat een bedrijf een goede visie heeft wat betreft duurzaamheid. Doordat Koppert biologische gewasbeschermingsmiddelen levert, draagt dit bij aan een betere wereld. Dat vind ik belangrijk en daar zet ik mij graag voor in!

Terug naar vorige pagina