Ik sta volledig achter de missie van Koppert!

Ingrid | Directiesecretaresse | Corporate Marketing

Sinds oktober 2015 assisteer ik de Chief Strategy Officer. Voor mijn carrière bij Koppert, heb ik bij verschillende internationale organisaties de functie Executive Assistant vervuld.

Contact onderhouden met collega’s is voor mij erg belangrijk

Ik ondersteun de Chief Strategy Officer bij de planning van zijn werk, o.a. door een sparringpartner te zijn voor hetgeen dat hem bezighoudt, door zijn afspraken te regelen, de correspondentie te verzorgen en door mee te schrijven aan visiedocumenten. Daarnaast houd ik mij bezig met de voorbereiding van vergaderingen, notuleren en het bijhouden van alle actiepunten. Ook het valideren van facturen en het bijhouden van de forecast zit in mijn pakket. Belangrijk bij al deze werkzaamheden is voor mij het contact met collega’s van andere afdelingen.

De ambitie van Koppert geeft mij veel energie

Uiteindelijk word ik heel blij van het ontzorgen van de Directeur waar ik voor werk, van het werken met mensen en van het organiseren van vergaderingen en evenementen. Ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt!

Daarnaast sta ik vierkant achter de missie en visie van Koppert: het verbeteren van de gezondheid van mens en aarde. In samenwerking met de natuur maken wij de landbouw gezonder, veiliger en productiever. Het geeft mij veel energie om voor een organisatie met een dergelijke ambitie te werken.

Mooie inzichten in de organisatie

De afdeling Corporate Marketing geeft richting aan de dochterondernemingen wereldwijd op het gebied van Marketing en Communicatie, Registratie en Business Intelligence. Onderdelen daarvan zijn o.a. Marketing governance, Klantenervaring en Public Affairs. Corporate Marketing heeft daarnaast een verbindende functie tussen onze divisies. In mijn functie werk ik met al deze afdelingen samen. Daarnaast werk ik veel samen met het MT Corporate Marketing en de Directiesecretaresses van onze andere directieleden.

Het bijzondere van de afdeling Corporate Marketing is dat het eigenlijk heel veel divisies van onze organisatie bedient. Dit geeft mij mooie inzichten in het bedrijf en in de verschillende culturen van onze dochterondernemingen.


Hoe ik het verschil probeer te maken?

Door goed samen te werken met diverse partijen. Door contact te maken met mensen, te horen wat hen drijft en daar op in te spelen. Daarnaast houd ik ervan om mensen te motiveren door aandacht te geven aan het positieve resultaat dat we willen bereiken.
             

Een familiebedrijf met een langetermijnvisie

Koppert is een Nederlands familiebedrijf met een langetermijnvisie in een internationale omgeving, en met diverse culturen en uitdagingen. Het bedrijf heeft een duurzaam karakter en is financieel gezond. Voor mij zijn dit nog altijd belangrijke factoren om bij Koppert te willen blijven werken!

Terug naar vorige pagina