De meest vriendelijke en behulpzame collega's ontmoette ik hier!

Immanuel | QC Analist| QC/QA Laboratorium

Mijn naam is Immanuel en tijdens mijn opleiding Allround Laborant heb ik bij Koppert een jaar stage gelopen op de afdeling Quality Control. Nadat het afronden van mijn opleiding werd mij gevraagd of ik fulltime wilde komen werken. Deze kans heb ik toen met mijn beide handen aangegrepen. Nu twee jaar later, ben ik in vaste dienst als Analist.

Laatste check
De afdeling Quality Control is het laatste station voordat het product naar de klant toe gaat. Voordat het de deur uit gaat, checken we of het product aan alle normen en waarden voldoet én aan de eisen van de klant. Omdat we bij Koppert met levende organismen werken, bekijken we ook of er geen contaminatie plaats vindt.

Borgen van kwaliteit

Als team hebben we bepaalde taken die we stapsgewijs uitvoeren. Om overzicht en structuur in het werk aan te brengen, maken we een eigen planning. We werken veel samen, maar ook zelfstandig. Ook belangrijk is het evalueren van onze werkzaamheden om vervolgens te kijken aan welke verbeterpunten we kunnen werken. Dit maakt dat we de kwaliteit van onze resultaten kunnen borgen en verbeteren. En natuurlijk hebben we het onderling ook leuk met elkaar! Samen maken we het werk gezelliger en dat geeft je op drukkere dagen een steuntje in de rug.

Elke dag leren en groeien
Koppert groeit ontzettend snel. En hoewel het overal druk kan zijn, heb ik gemerkt dat je bij Koppert als onderdeel van de familie wordt behandeld. In deze organisatie heb ik de meest behulpzame en vriendelijke collega’s ontmoet. Ze hebben me onder hun vleugels genomen en tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds aan het leren en groeien. Zo heb ik afwisselende mogelijkheden om te groeien in mijn functie: van EHBO-training tot Microsoft cursus. Koppert helpt je de goede richting op om jezelf en het bedrijf te verbeteren. Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van deze grote familie.

Terug naar vorige pagina