Ik vind werken bij Koppert echt fantastisch!

​​​​​​​Gilmore | Productiemedewerker | Productie Micro

Mijn naam is Gilmore. Voordat ik bij Koppert startte heb ik verschillend uitzendwerk gedaan waaronder productie, magazijn, steigerbouw en schoonmaak. In april 2019 kwam ik via een uitzendbureau bij Koppert terecht. Ik werkte een half jaar als Productiemedewerker in de mengruimte. Januari 2020 kwam ik weer terug, maar dit keer als Productiemedewerker bij het verpakkingsonderdeel van de afdeling Productie Micro.

We streven naar perfectie
Ik houd mij bezig met het klaar maken van de verschillende apparaten waar we mee werken, maar ook met de schoonmaak en sinds kort ben ik heftruckchauffeur! Verder werk ik regelmatig samen met collega’s van de afdeling R&D. Het gebeurt ook dat er collega’s van het hoofdkantoor komen helpen op onze afdeling, dat maakt dat ik met veel collega’s samenwerk. Mijn team streeft naar perfectie zodat onze klant krijgt wat hij verwacht; producten van hoge kwaliteit.

Leuke collega's die me energie geven
Ik vind werken bij Koppert echt fantastisch. Het is interessant werk dat we niet alleen op nationaal, maar ook op internationaal niveau doen. Ik heb enorm gezellige collega’s waar ik veel energie van krijg!

Terug naar vorige pagina