Home Webshop Vacatures Neveneffecten Over Koppert Contact

Een eerste indruk maak je maar één keer!

Floor | Hospitality Coördinator | Facility Management

Mijn naam is Floor en ik ben sinds oktober 2016 werkzaam binnen Koppert als Hospitality Coördinator. In het verleden heb ik Toerisme & Hospitality gestudeerd en het afgelopen jaar heb ik via Koppert de opleiding HBO Eventmanagement succesvol afgerond. 

Wij proberen het verschil te maken
In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor de gastbeleving van onze bezoekers, van binnenkomst tot vertrek. Ook organiseer ik interne evenementen en maak ik programma’s voor groepen die ons Experience Centre komen bezoeken. Tevens ben ik het aanspreekpunt voor de medewerkers van ons eigen bedrijfsrestaurant. Waar ik echt energie van krijg is het plannen, organiseren en een evenement tot een groot succes maken. Van de voorbereiding van een evenement tot de uitvoering op de dag zelf.

Een eerste indruk maak je maar één keer en daarom proberen wij als afdeling Hospitality het verschil te maken, met een warm ontvangst en een hoge dosis gastvrijheid!

Nationale en internationale gasten
Als afdeling Hospitality zijn we verantwoordelijk voor het ontvangst van zowel nationale als internationale gasten. Ook beheren we het interne boekingssysteem voor vergaderzalen en bijbehorende cateringdiensten.

Wij werken als afdeling veel samen met de Secretaresses en Assistenten van het Management en de Directie. Ook werken we nauw samen met de afdeling Communicatie voor de voorbereiding van verschillende soorten evenementen.

De jaarlijkse tomaten- en paprika-events springen er voor mij uit
Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld, we hebben regelmatig te maken met onverwachte situaties waarbij we moeten improviseren. Elk project is voor ons bijzonder. Wat er voor mij persoonlijk uitspringt, zijn de jaarlijkse evenementen die ik mag organiseren voor Koppert, zoals bijvoorbeeld de Koppert tomaten- en paprika-events.

Binnen Koppert heerst een prettige werksfeer. Er zijn veel mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Je merkt in alles dat Koppert een echt familiebedrijf is en klaar staat voor zijn medewerkers. De organisatie is continu aan het innoveren, wat zich resulteert in verdere groei.

Terug naar vorige pagina
Powered by Emply