Meewerken aan opdrachten om onze producten te verbeteren en te optimaliseren

Brigitte | Quality Control Macro | Productie

Mijn naam is Brigitte en ik werk op de afdeling TQM QC Macro. een van de onderdelen van Productie. 

In 2020 ben ik bij Koppert gestart als stagiair. Ik had geen idee dat er mijten en insecten werden ingezet als biologische bestrijding in gewassen. Het fascineerde mij enorm en nog steeds. Na mijn stageperiode kreeg ik een baan aangeboden bij Koppert.  

Kwaliteit en controles
Inmiddels werk ik dus al een aantal jaar op de afdeling Quality Control Support. De naam zegt het al: het draait hier om kwaliteit en controles. Al onze producten worden hier grondig gecontroleerd op diverse criteria zoals kwaliteit, kwantiteit, contaminaties en raw materials. Binnen onze afdeling zorgen we ervoor dat alleen de beste materialen gebruikt worden in onze productieprocessen. Kwaliteitspersonen van verschillende afdelingen ondersteunen ons bij het analyseren van resultaten, en door nauwe samenwerking garanderen we dat onze klanten de beste producten kunnen inzetten.

Geen dag is overigens hetzelfde. Meewerken aan opdrachten om producten te verbeteren en optimaliseren  tot het werken met verschillende afdelingen, mijn werk is buitengewoon gevarieerd. We maken gebruik van diverse geavanceerde systemen om de resultaten zorgvuldig te verwerken en daarnaast werk ik regelmatig met een binoculair. Dit maakt mijn werk nog boeiender en het geeft me de kans om in de details te duiken.  

We keep improving
Iedere dag ontdek ik nieuwe dingen en krijg ik de gelegenheid om mijn kennis uit te breiden. Ik ben er zeer trots op dat ik in een korte tijd heel veel heb geleerd, promotie heb gemaakt en dat ik onderdeel ben van een gepassioneerd team dat altijd voor elkaar klaar staat. Dankzij de nauwe samenwerking met andere afdelingen om producten te verbeteren en nieuwe innovaties te ontwikkelen, is onze kernwaarde 'We keep improving' verweven in alles wat we doen. Het is geweldig om te zien hoe onze inspanningen wereldwijd impact hebben.

Wanneer ik met vrienden en familie over mijn werk praat, krijg ik vaak veel vragen omdat het voor velen een verrassende industrie is. Sommigen vinden het fascinerend, anderen vinden het misschien wat ongewoon. Maar ik geniet ervan om mijn passie voor mijn werk met hen te delen en probeer altijd zo duidelijk mogelijk uit te leggen wat we doen. ‘ We partner with nature’  is waar Koppert voor staat en ik nu dus ook.  

 

Wil je lid worden van ons team en zeker zijn van teamwork, innovatie en gepassioneerde collega’s? Solliciteer en ontdek zelf hoe dynamisch en boeiend de wereld van Koppert is.