De dynamiek in mijn werk geeft veel energie!

Anton | Onderzoeksassistent | R&D Macrobiologie

Voordat ik bij Koppert mocht komen werken heb ik een master Biology aan de Wageningen University & Research gevolgd en vervolgens heb ik bij de NVWA gewerkt.

Elke dag is anders
Het leuke aan mijn functie is dat er ontzettend veel variëteit zit in de werkzaamheden, elke dag is anders. Ik ben voornamelijk bezig met het praktische gedeelte van het onderzoek: het uitvoeren van experimenten. Het doel van deze experimenten is heel verschillend. Enerzijds een nieuwe massakweek opzetten, anderzijds het testen van welke natuurlijke vijand het beste werkt tegen een plaag. Ook qua dagindeling is het gevarieerd. ’s Ochtends kan ik bezig zijn met een project voor in de kas en ’s middags kan ik voor een ander project weer op het lab zijn. We hebben ook regelmatig meetings waarin je de resultaten van je onderzoek bespreekt met collega’s en je nieuwe ideeën krijgt voor een vervolgexperiment. Natuurlijk zijn er ook algemene taken om het lab draaiende te houden en het een fijne werkplek te maken voor iedereen. Kortom, deze dynamiek op het werk geeft me veel energie, waardoor ik zeer gemotiveerd naar het werk kom!

Bijdragen aan een duurzame samenleving
Ik kan het erg aanbevelen om bij Koppert te komen werken. De sfeer bij Koppert is ontzettend gemoedelijk, iedereen is behulpzaam. Ook heb ik in het afgelopen jaar enorm veel geleerd, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Koppert biedt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Uiteindelijk vind ik het ook belangrijk dat ik mijn bijdrage kan leveren aan een duurzamere wereld.

Terug naar vorige pagina
Powered by Emply